fbpx

Wandelen book

Het Grand Massif is ideaal wandelgebied. Er zijn wandelpaden langs de oevers van de Giffre, een halve dag wandelingen en mogelijkheden om de lokale mensen te ontmoeten en te weten komen over hun levensstijl en tradities. U kunt ook gaan op een natuur Ramble om de flora te zien en faunaor leren over het traditionele gebruik van planten (eetbare planten en kleine eerste hulp) etc.

Het Syndicat de la Vallée du Haut Giffre (Samoëns, Morillon, Sixt Fer à Cheval, Verchaix) heeft een handleiding voor wandelaars 'door middel van Editions "Edisud" met een groot aantal wandelingen van die twintig of meer zijn geschikt voor alle leeftijden gepubliceerd. Ze variëren in tijd van een uur tot drie en een half uur (Gangen 1 tot 19). De gids is een uitnodiging om onze meest geliefde en mooiste plekken te zien - onze natuur milieu en onze woon- en historisch erfgoed. Het is ontworpen voor uw plezier -en voor het plezier van toekomstige generaties. Verkrijgbaar in de winkels Samoëns ': 15 €.

http:: //www.valleeduhautgiffre.fr/ Als je Frans kunt lezen, kunt u hun website, die vol met nuttige informatie over wandelen en MTB-routes is te bezoeken

Het Syndicat Intercommunale d'Etude et d'Aménagement du Grand Massif (SIEAGM - Samoëns, Morillon, Sixt Fer à Cheval, Arâches, Magland en Passy) publiceert ook een kaart van wandelpaden in de winkel in Samoëns: 7,50 €

De volgende wandelingen worden slechts suggesties en mogen onder geen beding worden beschouwd als een officiële lijst. Wij raden u aan een bijgewerkte gids kopen of kaart te brengen en, belangrijker nog, dat u kijken op de weersverwachting voordat u begint.

Wandelen boeken en kaarten zijn te koop bij het VVV-kantoor: zie onze Shop pagina voor meer details.

Liste Carte
Filtres
14 Resultaat
X