fbpx

Dorp

Ontdek het dorp Samoëns, ict geschiedenis, ict karakter en het dagelijks leven in het hart van de Haute-Savoie. Voor meer informatie over het dorp te leren, ontdekken ict belangrijke punten.

7 Geluk Made in Samoëns

 • Samoens Village
  Gecultiveerd worden ... en gecultiveerd Zijn passie!
  Liefhebbers van geschiedenis en architectuur, dwalen door de straten van het dorp en genieten van de prachtige stenen huizen van Samoëns. Natuurliefhebbers, de botanische tuin De Jaÿsinia ict opent deur voor u.
 • Wandelen, wandelen, wandelen
  Een wandeling van een uur van vlakke paden om te wandelen, gevonden in Samoëns en in de vallei van de Boven-Giffre meer dan 900 km / 559 mijl van de gemarkeerde paden.
 • Laat de druk ...
  In deze groene en rustige vallei, alles is ontworpen om u te verwennen. Waarom niet proberen proberen om Zen activiteiten te testen? We bezoeken het dorp in een paardenkoets, Rosalie in goud met de trein ...
 • Nat
  De zee in de bergen! Aan de voet van de zeven heuvels omringen Dat het, Samoëns neemt nautische station wijsjes met 4 meren, rivieren, watervallen en een buitenzwembad.
 • Proef de Goede Smaak
  Dit is in Samoëns, en nergens anders dat je kunt genieten van de Crioutin, een heerlijke koe kaas (soort mest), geproduceerd door de boerderij Criou om van te genieten de hele zomer op een dienblad of op een bedje van salade. Vous pouvez aussi proeven van de heerlijke ijs Froissard van Thierry,
  Frankrijk beste werknemer
 • Reist u met twee wielen
  Of het nu voor een rustige wandeling in de stad aan het recreatiegebied, in het mountainbiken één stad aan te sluiten op een andere beoordelingen en neem de smalle paden, of voor de sportievere kant van het fietsen, Samoëns noodzakelijkerwijs een plezier op wielen voor u.
 • "Multiactivate-you"
  Samoëns kunt u uw dromen van het avontuur te leven. In de lucht met parapente of speleologie met ondergrondse maak je klaar voor de sensatie ofyour leven! . Alle sportieve genoegens van de berg est disponible voor u, met 50 wandelroutes en 400 km / 248,5 mijl van mountainbikeroutes.