fbpx
Fietsen over de Joux Plane pas
_VOIR_LA_FICHE_

Fietsen over de Joux Plane pas

Omschrijvingen

Om te fietsen, is Joux-Plane pas erkend als een van de zes grote passen van de Franse bergen met de Galibier, Izoard, de klim naar Alpe d'Huez, de Mont Ventoux en de Tourmalet.

In de wielersport kringen wordt de Joux-Plane pas erkend als een van de zes moeilijkheid Meeste voorzetten in de Franse bergen, met de Galibier, Izoard, Alpe d'Huez, de Mont Ventoux en de Tourmalet. De pas heeft vaak vormde een beslissende cursus voor wielrenners in de Tour de France en de Dauphiné Libéré © © wielerwedstrijden. Klimmen op een fiets van Samoëns, nog afgezien van een fysieke prestaties Dat vraagt om een goed niveau van de opleiding, biedt een mogelijkheid voor sommige een prachtig uitzicht op de vallei, gevolgd door de Mont Blanc Range van ict meest majestueuze hoek ... De weg is gesloten voor vrachtwagens, en het is niet een doorgaande weg; dit is Reviews ander pluspunt voor fietsers.
Hier is Enkele technische gegevens:
De weg begint hier getoonde van Samoëns en Volgt de D 354 weg.
Start hoogte: 721 m
Elevation op de top van de pas: 1.691 m
Klom Lengte: 970 m over een afstand van 13,1 km, d.w.z. een gemiddelde gradiënt van 7,4%, met stukken gericht op meer dan 10%.
Moeilijkheidsgraad: zeer moeilijk.

Openingstijden :

Van 20/04 tot 15/12.

Tarieven

Gratis toegang.

Contact

74340 Samoëns

Breedte : 46.129895

Lengte : 6.709688

Zie ook
Anthonioz Ski

Datum

Verkoop en verhuur van wintersport uitrusting.